Kosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Étkezési kovaföld

NyomtatásE-mail

A kovaföld 15 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz, többek között: • magnézium,

 • kalcium,

 • szilícium-dioxid,

 • nátrium,

 • vas

 • és sok nyomelem is (pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium) megtalálható benne.


Ezek az ásványok egészségesebbé, fénylőbbé teszik a hajat, a bőrt és a körmöket.


1939-ben egy Nobel-díjas professzor, Adolf Butenandt bebizonyította, hogy az élet nem létezhet szilícium-dioxid nélkül.


A 2003-as könyvében a „Víz és Só”-ban Dr. Barbara Hendel kijelentette:


„A szilícium-dioxid a legfontosabb ásványi anyag az emberi egészségre!”


Megjegyzés: Az összes utalás ezen az oldalon az étkezési minőségű kovaföldre értendő.

Ár
Bruttó ár: 3.556 Ft
Leírás

Az étkezési minőségű kovaföld a szervezetbe kerülve, 3 különböző módon hat:

 1. étkezési minőségű kovaföld 7000×-es nagyításaA kovaföld (mint az 7 000×-es nagyításában is látható) úgy néz ki, mint egy henger, tele lyukakkal. Ennek a hengernek nagyon erős negatív töltése van. Az ilyen hengerek milliói a gyomor és emésztő-rendszeren keresztül mozgásuk közben vonzzák és elnyelik a baktériumokat, gombákat, parazitákat, vírusokat, endotoxinokat, növényvédő szer maradványokat, drogokat, nehézfémeket. Csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a testből.
  Mindezek eredménye egy sokkal egészségesebb test, kevesebb betegséggel.
  A termék felhasználói gyakran jelzik: „jobban érzem magam”. Ez a jobb érzés abból származik, hogy minden szemét eltávolításra kerül és az immunrendszer igazán beindul, amire már annyira szüksége volt.

 2. A kovaföld nagyon kemény. A keménységi skálán, ahol a gyémánt 9-es, a kovaföld 7-es. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztülutazván a vékony és vastagbélen, „ledörzsöli” a falakat. Csak néhány hónapon át tartó szedést követően a bélfal megtisztul a káros nyáktól.

  Ennek számos előnye van:

  • Rendszeres székletürítés.
  • Egészségesebb vastagbél. Ez különösen fontos, ahogy öregszünk. A tiszta egészséges vastagbél távol tartja a polipokat, daganatokat, fekélyeket. Napjainkban sokan költenek beöntésre nagy összegeket, de ugyanezt megteszi a kovaföld, olcsóbban és kényelmesebben.
  • Sok felhasználó számol be megnövekedett energiáról és kisebb alvásigényről. Ez annak az eredménye, hogy a tápanyagok sokkal jobb hatásfokkal szívódnak fel a vérkeringésbe. Bevont vastagbéllel sok tápanyag nem tud felszívódni.
 3. étkezési minőségű kovaföld hatásaaz egészséges bélfal
 4. Egy kis mennyiségű kovaföld felszívódásra kerül a véráramba is, mint szilícium-dioxid. Az egyik nagy előnye, hogy segít elpusztítani a rossz zsírokat, így nagymértékben csökkenti a koleszterin-szintet. Sokan csodálkoznak, hogyan ment le a magas vérnyomásuk.

  • Az ízületek és szalagok fájdalmai enyhülnek
  • A bőr kitisztul (akne, öregségi foltok, pikkelysömör)
  • A haj és a körmök erősebbek lesznek és gyorsabban nőnek
  • Erősebb fogak és íny
  • Egészségesebb légút, kevesebb köhögés
  • Menopauza kevesebb tünetekkel
  • Egészségesebb kiválasztás
koszorúér szűkület

Sok előnye van a szilícium-dioxidnak, napjaink gabonáiban azonban már kevesebb van. Évekkel ezelőtt a szilícium-dioxid mennyisége az élelmiszereinkben megfelelő volt, azonban a mai hibridek és a kimerített talaj miatt, csak harmadát tartalmazza a számunkra szükséges mennyiségnek. A kovaföld egy egyszerű és olcsó módja, hogy megkaphassa a szervezetünk.

Napi használattal segít eltávolítani a nemkívánatos férgeket, parazitákat és tisztán tartja a beleket. Ismert, hogy az étkezési minőségű kovaföld kisöpri az egyes baktériumokat a szervezetből, de nem öli meg a hasznos baktériumokat a belekben.

Soha ne használjon medenceszűrő tisztaságú kovaföldet emberi és állati felhasználásra!

Az étkezési minőségű kovaföld egy hozzáadott anyagoktól mentes, természetes por. Nem kémiai, pusztán fizikai/mechanikai módon működik, így nincs kémiai toxicitása. Valamint, az étkezési minőségű kovaföldnek nincs szaga és 85%-ban amorf szilícium-dioxid.

A szilícium-dioxid a leggyakoribb elem a Földön az oxigén után, de nagyon kevés az olyan élelmiszer, amely a szervezet számára megfelelő mennyiségben tartalmazza. A szilícium-dioxid döntő fontosságú a csontoknak, inaknak, bőrnek, porcoknak, ereknek.

A szilícium-dioxid megtalálható a vérben is és fontos az olyan szerveknek, mint a máj, szív és a tüdő. Az átlagos emberi test, kb. 7 gr-ot tartalmaz, és ez messze meghaladja más fontos ásványi anyagok és nyomelemek mennyiségét. Ezért is annyira fontos a szervezet ellátása vele, az élet korai szakaszában, mert később az öregedés folyamán a szövetekben lévő mennyisége meredeken zuhanni kezd.

A szilícium-dioxidnak fontos hatása van az összes ásványi anyag teljesebb felszívódására. Így egész más minőséget ad az életünknek!

Nem halmozódik fel a szervezetben, vízben oldódó, ezáltal könnyen felszívódik a bélfalon, de gyorsan kiürül, ezért fontos a napi fogyasztása.

A vizsgálatok nem találtak semmilyen káros mellékhatást, túl sok használatával sem.

Az étkezési minőségű kovaföld 100%-ban természetes és szerves forrása a szilícium-dioxidnak, mely biztonságos a környezetre, a kedvencekre, a háziállatokra és az emberekre. Tiszta, üledékes rétegekből nyert, az egyik legtisztább, ami rendelkezésre. A kovaföld valójában nem föld, hanem megkövesedett váza az elhalt egysejtűeknek, amiket kovamoszatoknak hívunk.

Egy kiváló rákkutató szerint, ez az egyik legjobb természetes kelátképző termék, mely kihúzza a véráramból a nehézfémeket. Sokan hiszik, hogy a megnövekedett nehézfém mérgezéses esetek részben a következők miatt történnek: a vakcinákban lévő higany, fluoridozott víz, alumínium dezodorok, bizonyos tengeri ételek, fóliacsomagolás, alumínium edényben főzés, üdítős-sörös alumínium-dobozok és még számos egyéb.

A mikro-fosszilis rétegekből nyert amorf szilícium-dioxid, egy ősi, több ezer éves, üledékes, kiszáradt rétegből kerül kibányászásra. Különböző méretű, alakú és színű részecskékből áll.

A kovaföldet felhasználják a festék és gyógyszergyártásnál, kozmetikumoknál stb. A szűrés és a töltés két fő felhasználási mód, de ami fontos, hogy ne használjunk szűrésre használt kovaföldet étkezési célokra.

Hogyan fogyasszuk?

Nincs egyféle tökéletes módja, a fogyasztási szokások eltérőek.

Vannak, akik 1 púpozott teáskanállal tesznek 1 pohár vízbe és ezt isszák 3x egy nap, étkezések előtt. Csodás egészségügyi hatásokról számolnak be, megszabadulás az aknéktól, tisztább bőr, jobb alvás, több energia, erősebb haj és körmök. Mások 1 púpozott evőkanállal fogyasztanak lefekvés előtt, mert az étkezéstől távolabbi időpontban érhető el a legjobb méregtelenítő hatás.

Vannak, akik a reggeli gyümölcslével isszák meg. Akárhogy is, napi 1x vagy 3x fogyasztva, a hatékonyságáról számol be mindenki.

Általánosan: közepes evőkanálnyi (7 gr), pohár vízben elkeverve.

Fogyasztása nem jár kellemetlenséggel, mivel nincs rossz íze.

A felszívódását segíti, ha C-vitaminnal együtt fogyasztjuk.

Az étkezési minőségű kovaföld használható a terhesség alatt is?

Igen, kiválóan használható a terhesség alatt is. Legjobb egy kisebb adaggal kezdeni, 1-2 teáskanállal néhány napig vagy hétig és közben sok tiszta vizet inni, hogy segítse a méreganyagok kiürülését. Egyéni érzés szerint az adag lassan növelhető. Ez segít megelőzni a nagyobb kanál esetében lévő hirtelen méregtelenítést.

Mivel a kovaföld eltávolítja a férgeket és parazitákat, ezért jobb lesz a tápanyag felszívódás és a születendő magzatnak is több jut belőle, mely jobb erőt és egészséget jelent.

Kis mennyiséget lehet tenni a cumisüvegbe is.

Általános és biztonsági tájékoztató

A kovaföldet bányászók nem jelentették, hogy probléma lenne nekik a por belélegzése, de mint minden pornak, ennek is kerülni kell a folyamatos belégzését. Akik asztmásak vagy más tüdőbetegségük van, azok viseljenek védőmaszkot a használatakor.

A szembe kerülésével vigyázni kell, mert szárítja a szemet.

Néhány ember gyógyító válságot (detox reakció) tapasztalt a fogyasztás kezdeténél, ez esetben csökkenteni kell az adagokat. Később a tünetek csökkenésével ismét növelhető.

A vizsgálatok nem találtak semmilyen káros mellékhatást, túl sok használatával sem!

Kizárólag étkezési minőségű kovaföldet használjon!

Ez a termék kevesebb mint 0,5% kristályos-szilíciumot tartalmaz, így nem okoz szilikózist.

Mi az étkezési minőségű kovaföld?

A következő feltételek esetén nevezhető egy készítmény étkezési minőségűnek:

TételKövetelményEredmény
Arzén (ppm) legfeljebb 10 ppm <10
Ólom (ppm) legfeljebb 10 ppm <10
Nem szilikátos anyag% nem több mint 25%
szárazanyagra számítva
11,0%
PH teszten átment 7,3
Szárítási veszteség% természetes porok nem több mint 10% 6,2%
Izzítási veszteség
természetes porok
nem több mint 7%
szárazanyagra vonatkoztatva
<7,0%

Származási hely: Peru

Peru világszinten is a legtisztább minőséget biztosítja.

Figyelem:

Az olvasottak nem helyettesítik az orvos által adott szakvéleményt. Az információ kizárólagos célja a tájékoztatás. Nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására, és nem helyettesít semmilyen orvosi tanácsot.